zox.gr / OUTDOOR / Πάνος Κιάμος: Στη Θεσσαλονίκη από 8 Μαρτίου
OUTDOOR

Πάνος Κιάμος: Στη Θεσσαλονίκη από 8 Μαρτίου

Πάνος Κιάμος: Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες του.

Ο Πάνος Κιάμος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και στο Stage Live την Παρασκευή 8 Μαρτίου. Μαζί του ο Νικηφόρος και η Μαλού.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, μετά από δέκα μήνες άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων στην Αθήνα αλλά και την sold out περιοδεία του στην Αμερική, από την Παρασκευή 8 Μαρτίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, θα χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης στο Stage Live της Θεσσαλονίκης.

Ο Νικηφόρος, ολοκληρώνοντας την χειμερινή του περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη και Αυστραλία έρχεται να ανεβάσει το κέφι στα ύψη με τις μεγάλες επιτυχίες του “Ξέρω τι Κάνω”, “Σαν αλήτης”, “Άσπρο πάτο”, “Σαν τα μάτια σου” κ.α.

Η Μαλού, που πλαισίωσε τον Πάνο Κιάμο και στην περιοδεία του στην Αμερική και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού album, δίνει το δικό της στίγμα με την σπουδαία φωνή και την φρέσκια παρουσία της.

Stage Live
Grand Opening 8 Μαρτίου
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 27
Τηλέφωνο: 231 056 6768

πηγή video: Cobalt Music / Youtube Πάνος Κιάμος: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1975 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρό παιδί του άρεσε το τραγούδι και παρόλο που είχε περάσει στην Ιατρική Σχολή προτίμησε να ασχοληθεί με αυτό. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μαζί του εμφανίζονταν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Ελένη Δήμου.

Το πρώτο CD του κυκλοφόρησε το 1998 με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη». Από αυτό το CD ξεχώρισαν 2 τραγούδια: «Όλα για σένανε μιλάνε» και «Τρελός για σένα». Μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησε και το πέμπτο CD με τίτλο «Το γέλιο σου κλαίει».

Δισκογραφία

1998: Ένας Έρωτας Λατρεία Και Ανάγκη (Phonodisc/ Ria Records)
1999: Δεν Είσαι Μόνη (Music Box International)
2000: Του Έρωτα Φεγγάρια (Music Box International)
2002: Της Νύχτας Όνειρο (Music Box International)
2003: Το Γέλιο Σου Κλαίει (Music Box International)
2004: Live – Ζωντανή Ηχογράφηση Στο Fix (Music Box International)
2005: Είσαι Παντού (Music Box International)
2005: Χωρίς Νερό Μπορώ (Music Box International)
2006: Μόνιμα Ερωτευμένος (Polydor)
2007: Γύρνα Σε Μένα (Polydor)

2008: Για Αγάπη Ετοιμάσου (Universal Music Greece)
2009: Οι Δικές Μας Νύχτες Live (Universal Music Greece)
2010: Θα Ζήσω Για Μένα (Universal Music Greece)
2011: Ολοκαίνουργιος (Universal Music Greece)
2012: Κρύσταλλα (Universal Music Greece)
2013: Δεν Θέλω Επαφή (Cobalt Music)
2015: Από Αστέρι Σε Αστέρι (Cobalt Music)
2018: Πάνος Κιάμος (Cobalt Music)