zox.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Huawei P30: Η πιο «δυνατή» κάμερα έρχεται στα τέλη Μαρτίου
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Huawei P30: Η πιο «δυνατή» κάμερα έρχεται στα τέλη Μαρτίου

Στις 26 Μαρτίου, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα της "ναυαρχίδα", τα Huawei P30.

Huawei P30: Στις 26 Μαρτίου, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα της «ναυαρχίδα», τη σειρά P30.

Η εν λόγω σειρά αναμένεται να αποτελέσει μια δυναμική πρόταση, όσον αφορά τις δυνατότητες της κάμερας. Η κάμερα θα είναι το δυνατό χαρακτηριστικά των Huawei P30 και P30 pro.

Ο κινεζικός κολοσσός μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας, ήθελε να δοθεί έμφαση στην νέα κάμερα των συσκευών.

Γι’ αυτό δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες που υποδηλώνουν την εντυπωσιακή λειτουργία zoom (5x οπτικό και 10x υβριδικό lossless). Επίσης τα Huawei P30 και P30 pro θα έχουν “pericsope-style” κάμερα η οποία θα βοηθήσει την super-zoom τεχνολογία.

Όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν δεν προέρχεται από τα smartphones.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο κινέζικο δίκτυο Weibo και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι φανερό ότι έχει γίνει λήψη από κάμερα DSLR, και μάλιστα έχουν δημοσιευθεί στο παρελθόν ως stock εικόνες στο Getty.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Huawei κάνει κάτι τέτοιο.

Η κινέζικη εταιρεία έχει παραδεχθεί στο παρελθόν ότι «ορισμένες φωτογραφίες χρησιμοποιούνται καθαρά για λόγους απεικόνισης και ότι μπορεί να υπάρχει διαφορά στα αποτελέσματα των λήψεων στην πραγματικότητα».

Όλα θα φανούν στις 26 Μαρτίου. Όταν και θα παρουσιαστούν επίσημα στο κοινό τα νέα μοντέλα της Huawei, τα οποία έρχονται στην αγορά για να δελεάσουν το κοινό με τις τρομακτικές ικανότητες που υπόσχονται.

Η Huawei Technologies  είναι μια κινεζική εταιρεία πολυεθνικής δικτύωσης και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και υπηρεσιών που εδρεύει στο Shenzhen της Γκουανγκντόνγκ. Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στον κόσμο, έχοντας ξεπεράσει την Ericsson το 2012. Η Huawei ιδρύθηκε το 1987 από τον Ren Zhengfei, πρώην μηχανικό του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού. Κατά την ίδρυσή της, η Huawei επικεντρώθηκε στην κατασκευή τηλεφωνικών διακοπτών, αλλά από τότε επέκτεινε τις δραστηριότητές της για να συμπεριλάβει την κατασκευή τηλεπικοινωνιακών δικτύων, την παροχή επιχειρησιακών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και εξοπλισμού σε επιχειρήσεις εντός και εκτός της Κίνας και την κατασκευή συσκευών επικοινωνιών για την καταναλωτική αγορά.

Η Huawei απασχολεί περισσότερους από 170.000 εργαζόμενους από τον Σεπτέμβριο του 2015, από τους οποίους περίπου 76.000 απασχολούνται στην έρευνα και την ανάπτυξη (Ε & Α). Διαθέτει 21 ιδρύματα Ε & Α σε χώρες όπως η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, Την Ινδία, τη Ρωσία, το Ισραήλ και την Τουρκία, ενώ το 2014 η εταιρεία επένδυσε 6,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε έρευνα και ανάπτυξη, από 5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2013.

Το 2014, η Huawei κατέγραψε κέρδος 34,2 γουάν (5,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ). Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της έχουν αναπτυχθεί σε περισσότερες από 170 χώρες και εξυπηρετεί σήμερα 45 από τους 50 μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς φορείς παγκοσμίως.

Τον Ιούνιο του 2016, η Huawei συνεργάζεται και σχεδιάζει το δικό της κινητό λειτουργικό σύστημα για μελλοντική χρήση. Από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2017, η Huawei ξεπέρασε την Apple και έγινε ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο (με τον αριθμό των τηλεφώνων που αποστέλλονται, τρίτο αν μετράται η BBK Electronics, η οποία εκμεταλλεύεται τις μάρκες smartphone Oppo, OnePlus και Vivo) πέφτοντας στην τρίτη θέση.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Huawei δημιούργησε ένα δίκτυο NB-IoT για την ευαισθητοποίηση των πόλεων, χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο κατασκευής ενός δικτύου, μιας πλατφόρμας και εφαρμογών N χρησιμοποιώντας IoT, cloud computing, μεγάλα δεδομένα και άλλες τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών επόμενης γενιάς (ΤΠΕ) σκοπεύει επίσης να είναι ένας από τους πέντε μεγαλύτερους cloud players στον κόσμο στο εγγύς μέλλον.