zox.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Χρήστος Μάστορας: Τι συνέβη με την υγεία του
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρήστος Μάστορας: Τι συνέβη με την υγεία του

Ο Χρήστος Μάστορας δεν εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο. Τι συμβαίνει με την υγεία του.

Ο Χρήστος Μάστορας ανησύχησε τους φανς του, καθώς το Σάββατο δεν κατάφερε να βγει στη σκηνή. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η προγραμματισμένη εμφάνιση του συγκροτήματος Melisses στο BOX.

Ωστόσο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Έλληνα καλλιτέχνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απουσία για μια ημέρα οφείλεται ουσιαστικά σε έναν ίλιγγο και τίποτε περισσότερο.

Την είδηση της ασθένειας σχολίασε και η τηλεοπτική παρέα του «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ η συμπαρουσιάστρια της Ελένη Βουλγαράκη δήλωσε πως είχε συνάντηση με μέλος του συγκροτήματος που ξέχασε να την ενημερώσει για το πρόβλημα υγείας του Μάστορα.

«Εγώ ήμουν στην Ερμού χθες και συνάντησα των Κώστα Μαυρογένη που είναι στο συγκρότημα και αφού τα είπαμε λίγο… του λέω καλή δουλειά το βράδυ στο μαγαζί και δεν μου το αρνήθηκε… τώρα αυτό απόγευμα και ενημερωνόμαστε τώρα από τον Κωνσταντίνο ότι δεν άνοιξε τελικά το μαγαζί όπου έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση».

Χρήστος Μάστορας: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Χρήστος Μάστορας: Σύντομο βιογραφικό

Ο Χρήστος Μάστορας (14 Νοεμβρίου 1986) είναι Έλληνας μουσικός καλλιτέχνης, μέλος του συγκροτήματος Melisses, στο οποίο έχει τη θέση του τραγουδιστή.

Έχει καταγωγή από την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, πιο συγκεκριμένα από το χωριό Βοδίνο Δρόπολης στα σύνορα με την Ελλάδα. Μεγαλωμένος από την ηλικία των 3,5 ετών στην Αθήνα, ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της ελληνικής μουσικής το Μάιο του 2008, όταν δημιουργήθηκαν οι Melisses. Το συγκρότημα αποτελείται από τον Χρήστο Μάστορα στο τραγούδι, τον Θάνο Λάιτσα στην κιθάρα, τον Παντελή Κυραμαργιό στα πλήκτρα, τον Σπύρο Κουδούνη στα τύμπανα και τον Κώστα Μαυρογέννη στο μπάσο.

Στην ηλικία των 2 μόλις ετών ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο, όταν πέρασε μια πολύ σοβαρή ασθένεια με τα ερυθρά του αιμοσφαίρια, ένα είδος λευχαιμίας, κατά την οποία οι γιατροί τον ήθελαν νεκρό. Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, ζει λόγω της βοήθειας ενός γιατρού της περιοχής στη Δρόπολη, ο οποίος του έδωσε ένα φαρμακευτικό σκεύασμα από βότανα, που εν τέλει απέβη άκρως λυσιτελές για τον ίδιο, αφού του έσωσε τη ζωή.

Το 2010 επιχείρησε τη συμμετοχή του με τις Melisses στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι τους «Κινέζος», χωρίς να προκριθεί. Την ίδια χρονιά απέσπασαν το βραβείο «Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη» στα Mad Video Music Awards, ενώ 3 χρόνια αργότερα έλαβαν, στην ίδια διοργάνωση, το βραβείο για το «Καλύτερο Συγκρότημα». Έκτοτε, κάθε χρόνο κερδίζουν πληθώρα βραβείων, όπως το βραβείο «Best song of the year» κ.α.

Το 2016 συμμετείχε ως κριτής στο ελληνικό show τραγουδιού Rising Star, όπου και αναδείχθηκε νικητής εκ των κριτών, μετά τη νίκη του Γιάννη Ξανθόπουλου, παίκτη της ομάδας του.

Απο το 2019 συμμετέχει ως κριτής στο ταλεντ σόου του Open TV The X Factor.