zox.gr / TV / MasterChef: «Όλοι θα κριθούν με μαγειρικά κριτήρια»
TV

MasterChef: «Όλοι θα κριθούν με μαγειρικά κριτήρια»

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε πως ναι μεν υπάρχουν συμπάθειες στο MasterChef, αλλά τα κριτήρια για την απόδοση θα παραμείνουν στον τομέα της μαγειρικής.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για το MasterChef και τον Ζαχίρ Γιαβαρί, σε συνέντευξη που έδωσε στην Athens Voice και την Νενέλα Γεωργελέ.

Ο σεφ κριτής ανέφερε ότι ναι μεν υπάρχουν συμπάθειες, ωστόσο άπαντες θα κριθούν με μαγειρικά κριτήρια στο παιχνίδι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε τα εξής στην Athens Voice:

Με τα παιδιά του Master Chef είστε φίλοι ή έχετε σχέση δασκάλου-μαθητή ή εργοδότη-εργαζόμενου;

Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, φυσικά δεν παίζουμε σφαλιάρες γιατί τότε θα χανόταν η μπάλα. Περνάμε πολλές ώρες μαζί, προφανώς αναπτύσσονται κάποιες συμπάθειες, αλλά στο παιχνίδι λειτουργούμε μόνο με μαγειρικά κριτήρια.

«Κινδυνεύω αν πάω πίσω στη χώρα μου» είπε ο Ζαχίρ προχτές. Πόσο συγκλονιστικό είναι να ακούγεται αυτό σε ένα ριάλιτι μαγειρικής; Εσένα τι σκέψεις σου δημιουργεί ακούγοντάς την;

Συγκινηθήκαμε όλοι. Και αισθάνομαι πολύ όμορφα που μέσα από αυτήν την εκπομπή δώσαμε το βήμα σε ανθρώπους να πουν την ιστορία τους. Ο Ζαχίρ δεν είναι μόνος του. Αντιπροσωπεύει πολλούς στην ίδια θέση και τώρα όλοι αυτοί ξέρουν πως έχουν τη δυνατότητα, τους δίνεται η ευκαιρία για να κάνουν πράγματα στη ζωή τους αν πραγματικά το θέλουν. Πάντως, επανέρχομαι, και ο Ζαχίρ, με μαγειρικά κριτήρια θα κριθεί όπως και οι υπόλοιποι. MasterChef: Εκεί καταλήγουν τα φαγητά

Ένα από τα ερωτήματα που… βασάνιζε τους τηλεθεατές του MasterChef αφορά τα φαγητά. Σχεδόν καθημερινά, οι παίκτες παρασκευάζουν τεράστιες ποσότητες, οι οποίες δοκιμάζονται από τους κριτές.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα περίσσευμα άξιου μεγέθους, το οποίο ως τώρα δεν γνωρίζαμε που κατέληγε. Τελικά, η απάντηση δόθηκε από τον Πάνο Ιωαννίδη.

Ο κριτής του MasterChef παραχώρησε συνέντευξη στη Νενέλα Γεωργελέ και στην athensvoice.

Ο Ιωαννίδης, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το τι συμβαίνει με τις τεράστιες ποσότητες φαγητών που χρησιμοποιούνται στο ριάλιτι μαγειρικής όταν κλείνουν οι κάμερες.

Βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο να χρησιμοποιείτε τεράστιες ποσότητες φαγητών. Εκείνο το pantry έχει και του πουλιού το γάλα, προχτές σφάξατε καμιά 15αριά σολομούς. Τι τις κάνετε μετά όλες αυτές τις ποσότητες; Τις πετάτε;

«Φυσικά όχι. Καταρχάς έχουμε πολλά προϊόντα που μας παρέχουν οι χορηγοί, και τους ευχαριστούμε. Έπειτα, μην ξεχνάτε ότι η παραγωγή απαρτίζεται από 150 άτομα. Μοιράζονται λοιπόν όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε «καλή μεριά». Τίποτα δεν πάει χαμένο», ανέφερε σχετικά ο Πάνος Ιωαννίδης.