zox.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Εκλογές 2019: Αυτά είναι τρία σποτ που δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ (vids)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκλογές 2019: Αυτά είναι τρία σποτ που δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ (vids)

Οι εκλογές απέχουν μόλις λίγες ώρες και εμείς στο zox.gr συγκεντρώσαμε τρία υπέροχα σποτάκια, τα οποία μάλλον... περνούν στη σφαίρα του μύθου!

Οι φετινές εκλογές για την ανάδειξη τοπικών, περιφερειακών αλλά και… Ευρωπαίων αρχόντων, θα περάσουν σε λίγες ώρες στην ιστορία. Από τις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι την ίδια ώρα το απόγευμα, εκατομμύρια Έλληνες θα προσέλθουν στις (τετραπλές) κάλπες, για να αναδείξουν τον συνδυασμό, τους συμβούλους (ή και το κόμμα) που προτιμούν. Το τελευταίο διάστημα, περίπου 70.000 συμπατριώτες μας δήλωσαν (είτε φωναχτά, μέσω social media, είτε πιο σιωπηρά) ότι θα κατέβουν, ωστόσο την καρδιά μας και τα φώτα, τα έκλεψαν τρεις… Ας θυμηθούμε ποιοι είναι κι ας τους ευχηθούμε (όπως και σε όλους, πλην των γνωστών και μη εξαιρετέων φασιστών), καλή επιτυχία.

Αλέξανδρος Καταγής ά λα Superhero

Ο Αλέξανδρος Καταγής. Ο υποψήφιος που έστησε την πιο καλτ σκηνή ever. Το σκηνικό είναι στημένο σε ένα ταβερνάκι. Το υποκριτικό ταλέντο των συμπαθέστατων ηθοποιών… χολιγουντιανού επιπέδου. Δύο νεαρά κορίτσια ανοίγουν πολιτική κουβέντα με έναν ηλικιωμένο που απολαμβάνει την μπύρα του με τον μεζέ του. Εκείνος, επιμένει: «Εγώ κοπελιά τον θέλω τον πολιτικό να είναι σαν τον αετό. Να είναι εκεί ψηλά στον ουρανό». Η μία από τις κοπέλες έχει διαφορετική άποψη:»Ο πολιτικός πρέπει να πατάει στη γη. Να είναι καταγής». Στη συνέχεια συνέβη το φοβερό. Ο Αλέξανδρος Καταγής, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα «Οικολογία – Πράσινοι – Αλληλεγγύη», διακτινίστηκε και πάτησε καταγής από τον ουρανό. Όλα στο σποτ αποκτούν νόημα ξαφνικά.

Ιωάννης Γκουσμπουνάρης με το φτυάρι…

Ο υποψήφιος που κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με το σποτ του, λέγεται Ιωάννης Γκουσμπουνάρης. Φυσικά δεν είναι ο πρώτος, ίσως και όχι ο τελευταίος ο οποίος θα βγάλει στη δημοσιότητα ένα σποτάκι το οποίο θα γίνει viral. Στην φετινή κούρσα, έχουν δει πολλά τα μάτια μας. Ο επαγγελματίας νεκροθάφτης, Ιωάννης Γκουσμπουνάρης, κατέρχεται ως υποψήφιος με την παράταξη του Πάνου Καμμένου και το προεκλογικό του σποτάκι μύριζε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- θάνατο.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ζισκάρ Ντ’ Εστέν, αλλά και ο Ανδρέας Παπανδρέου οραματίστηκαν μια Ευρώπη που θα διατηρεί τις αξίες των λαών της. Η Ευρώπη οφείλει να αντιμετωπίζει τις χώρες του Νότου, όπως αντιμετωπίζει εκείνες του Βορρά. Λέμε όχι σε μια γερμανική Ευρώπη, του Γιούνκερ και της Μέρκελ. Εγώ αυτήν την Ευρώπη θα τη θάψω…».

Κωνσταντίνος Σίκαλος και κύβος του Ρούμπικ

Ο Κωνσταντίνος Σίκαλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Εμμανουήλ Παππά, προτίμησε να δείξει το τι μπορεί να κάνει επί του πρακτέου, χωρίς πολλά λόγια. Το κλιπάκι του αρχίζει με τον ίδιο να κάθεται στο γραφείο του και να κρατά έναν… ελάχιστα πειραγμένο κύβο του Ρούμπικ. Αφού καταφέρνει να επανατοποθετήσει τα κομμάτια στη θέση τους, παίρνει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό και το αναποδογυρίζει, με αποτέλεσμα να σταθεί στην κανονική του θέση.

Ικανότητα-Πρόκληση-Αποτελεσματικότητα!

Gepostet von Σίκαλος Κώστας-υποψ. για το Δήμο Εμ.Παππά am Freitag, 17. Mai 2019