zox.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αυτά είναι τα τραγούδια που έγραψαν τραγουδιστές και αναφέρονται σε αληθινούς χωρισμούς
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτά είναι τα τραγούδια που έγραψαν τραγουδιστές και αναφέρονται σε αληθινούς χωρισμούς

Τα 9 τραγούδια που είναι αφιερωμένα σε πραγματικούς χωρισμούς.

Τι περισσότερες φορές οι χωρισμοί δεν είναι ευχάριστοι. Ο καθένας μας το εκφράζει με ξεχωριστό τρόπο σε αντίθεση με τους τραγουδιστές που έχουν το προνόμιο να γράψουν να μελοποιήσουν και να ερμηνεύουν όλο αυτό που τους συμβαίνει. Η μουσική είναι το δυνατό τους χαρτί για να αποτυπώσουν αυτό που τους εγκλωβίζει. Όλοι οι παρακάτω ερμηνευτές αναφέρουν στα τραγούδια τους για τις σχέσεις τους με άλλους διάσημους που αυτό που είχαν δημιουργήσει έληξε άδοξα.

Taylor Swift – Never Getting Back Together/ Out Of The Woods/Dear John

Αν είσαι κάποιος που θέλει να φλερτάρει και να κάνει σχέση με την Taylor Swift, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά αν είσαι έτοιμος να μπεις ολοκληρωτικά στη σχέση. Γιατί αν δεν το κάνεις, ρισκάρεις έντονα να γίνεις τραγούδι και να χαραχτείς στη μνήμη αρκετών με άσχημο τρόπο και για χρόνια. Κάπως έτσι την πάτησαν κατά σειρά ο Jake Gylenhaal, ο Harry Styles και ο John Meyer που έβγαιναν με την Swift. Ο Meyer μάλιστα είχε πει δημόσια πως ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε η Swift, γιατί ο ίδιος δεν είχε φερθεί με τρόπο που να αξίζει όσα του καταλόγιζε στο τραγούδι. Την άλλη πλευρά του νομίσματος έχει δει ο τωρινός της σύντροφος, ο Joe Alwyn, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο τελευταίος δίσκος της.

Selena Gomez – Lose You To Love Me

Η Selena και ο Justin Bieber ήταν για χρόνια ένα ζευγάρι με μια εικόνα προβληματική ως προς τη σχέση τους. Μέχρι και την Taylor Swift είχαμε δει να δίνει τελεσίγραφο φιλίας στην Gomez για να ξεκόψει εντελώς από τον Bieber και η φιλία τους πέρασε ένα μεγάλο διάστημα παγωμάρας. Η δισκογραφία της Selena είναι γεμάτη από τραγούδια που απευθύνονται σε εκείνον, με πιο πρόσφατο το εν λόγω που αφορά στον γάμο του JB με την Baldwin.

Justin Bieber – Sorry

Τον τελευταίο ένα χρόνο ο Justin Bieber έχει παραδεχτεί την άσχημη συμπεριφορά του στη σχέση του με την Selena. Γι΄αυτό το 2016 κυκλοφόρησε ένα από τα καλύτερα τραγούδια του, ένα τραγούδι ωρίμανσης και με έναν σαφέστατο τίτλο.

Justin Timberlake – Cry Me A River

Πίσω στο 2002 ο Justin Timperlake είχε μόλις ξεκινήσει την σόλο καριέρα του, όπως είχε μόλις χωρίσει από την Britney Spears που φερόταν να τον έχει απατήσει με τον μετέπειτα σύντροφό της. Πολλοί αποδίδουν το Cry Me A River σε αυτόν τον χωρισμό και ο Timperlake δεν το αρνήθηκε ποτέ.

Miley Cyrus – 7 Things/ Nick Jonas – Wedding Bells

Δύο πρόσωπα που έγιναν γνωστά από τις εφηβικές σειρές της Disney είχαν ενώσει το success story τους κάπου το 2007. Όμως η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και η Cyrus έκανε το πρώτο single της με το οποίο συστήθηκε στον κόσμο και εξέθεσε ένα ανήλικο παλικάρι. Πέντε χρόνια μετά, το 2012, που όλοι ήταν ενήλικοι και ώριμοι, ο Nick Jonas κυκλοφόρησε με τα αδέρφια του το Wedding Bells και μπορεί να μην κατονόμαζε εξ αρχής την Cyrus, όμως η ίδια είχε πει σε μια συνέντευξη της ότι το παίρνει προσωπικά, μιας και τότε λεγόταν ότι θα παντρευτεί με τον Liam Hemsworth.

Ed Sheeran – Don’t

Ο Ed Sheeran είναι ο κατ΄εξοχήν άντρας τραγουδιστής που βάζει την προσωπική του ζωή στα τραγούδια του. Με το συγκεκριμένο θέλησε να απευθυνθεί στην Ellie Goulding που ήταν ζευγάρι το 2014 και τον παράτησε για τον Nial Horan, με την παράλληλη σχέση να ξεκινά σε ένα ξενοδοχείο που έμεναν και οι τρεις ταυτόχρονα.